Блог на група експериментатори
Търсене

Зоя БГ навърши 1 година!

Скъпи приятели,

Измина 1 година откакто стартирахме Зоя.БГ – първият онлайн магазин за био козметика в България. Щастливи сме, че заедно с вас и с помоща на приятели успяхме да осъществим една идея, която с времето става все по-изпълнена и достъпна. Въпреки че, био продуктите не са достатъчно популярни и масови в България ние продължаваме да стоим зад убеждението, че те са нашият избор за напред. С всеки изминал ден виждаме нови и нови хора, които избират незамърсени храни и продукти. Виждаме как все повече големи фирми и организации в страната се обръщат към зеления начин на живот и работа. Някои избират зеления път заради модата и рекламата, а други заради усещането, че са близо до природата.
Знаем, че след време всички ние ще бъдем по-зелени, по-щастливи и най-вече по-здрави. Гледаме към заобикалящата ни среда, като към най-ценното, което притежаваме.
Страстта ни към природата и всичко свързано с нея се разпалва все повече и повече. Заради нея ние ще се учим непрекъснато и ще даваме всичко, което знаем. Колкото можем и от сърце.

Всичко, което се случи през тази година е благодарение на Вас!


Стела & Росен

Зоя БГ подарява (от 1 до 31 Октомви 2009 г):

за цялата страна

за всяка поръчка над 14.90 лв



пакет био чай Sonnentor по избор

за всяка поръчка над 79.90 лв


пакет тройно сертифицирано био кафе Origin

за всяка поръчка над 139.90 лв




Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *