Блог на група експериментатори

За нас

Кукуряк е блог на магазин Зоя.БГ, поддържан от група ентусиасти и експериментатори. Без каквито и да било претенции за компетентност ще пишем за вегетарианство, веганство, суровоядство и всичко, което ни интересува. Надяваме се да ви поднесем интересна информация, статии и интервюта.

 

Смесен Магазин 1logo-zoya-smesen-new-01

София, ул. Аксаков 22
Пон-Пет: 09:00-20:00
Събота: 10-20:00; Неделя: 12-19:00
тел. 0878 686 006

Смесен Магазин 2logo-zoya-smesen-new-01

София, ул. Неофит Рилски 63A
Пон-Пет: 09:00-21:00
Събота: 10-21:00; Неделя: 12-20:00
тел. 0879 516 603

Магазин – Билки, Масла, Козметикаzoya_bilki_masla_kozmetika-02

София, ул. Добруджа 12
Пон-Пет: 09:00-20:00
Събота: 10-20:00; Неделя: 12-19:00
тел. 0879 130 060

Онлайн магазин ЗОЯ БГ

https://www.zoya.bg

 

Кукуряк екип:

stela

       

Стела Петкова


създател на Кукуряк

Своенравна, разсеяна и интуитивна. С нюх за всичко ново. Често казва, че мисълта й тече само когато е пред компютър. Раздава задачи по мейл, а после ги отменя устно. Обожава астрологията и животните – не задължително в този ред.

bebs

Биляна Бъзовска


организатор

Т. нар. Бебс. Надарена с много енергия, което означава да вземе още няколко задачи под мишница. Част от Зоя.БГ още от откриването й. Може да работи почти навсякъде – от офисите до магазините, през изложенията, а вкъщи да направи малко преводи и да поиграе с дъщеря си. Това е то – да се се родиш с много енергия.

 

our-team-BG-table_23

Анастасия Вецова


фотограф, онлайн редактор

Очевидно е трябвало да се роди в друга епоха. Романтична, танцува суинг, облича се винтидж и зарази всички да слушат джаз. Обича да се катери по скалите и да снима всичко във формата на сърца (от водни капчици и хралупи на дървета до дупки в швейцарско сирене).

 

 

 

nataliq

Наталия Стамболова


графичен/продуктов дизайн

Обича да чете дебели книги, мрази етикетите и рамките и псевдо-остроумни описания като това. Обгражда се с хаос и храна, за да твори. Склонна да се обзема от разяждаща самокритика, и да се разнежва от неочаквани поводи. Вярва в пълнолунието.

 

 

 

Милена Янколова


работа с клиенти „Зоя БГ – Билки, Масла, Козметика“

Никой от нас все още не я е виждал с естествената й къдрава коса и без плътната очна линия, с която леко напомня на Ейми Уайнхаус. Обожава да ходи по хардкор концерти. Зодия Скорпион с асцедент Скорпион и луна в Скорпион. Напук на всичко леко стряскащо и дарк, което изредихме дотук, всъщност е ужасно мила. Освен това има фотографски нюх –  влезте в профила на Зоя в Instagram и вижте новите ни продукти през нейния поглед, за да се убедите сами.

 

Наталия Атанасова


работа с клиенти „Зоя БГ – Билки, Масла, Козметика“

Поразителна смесица от бълбукаща енергия и будистка мъдрост. От 12 години се катери по скалите – авантюра, която започва, за да направи на напук на страха си от високо и дълбоко. Обича да рисува, да пее и да чете научна фантастика. Известно време се занимава с графичен дизайн на компютърни игри, където открива, че нищо не е такова, каквото изглежда. В Зоя БГ пък открива истинското си призвание – ароматерапията. Нейна е идеята да правим на място индивидуални смески от масла, както и бестселъра „Скраб за влюбени“ с кафе, кафява захар, канела и кокос.