Блог на група експериментатори
Търсене

Лекция на „Златната ябълка“

Заповядайте на 05.11.2009 от 18:00  на лекция

„Здравословният  ефект на микроводораслите и стволовите клетки; представяне на фирмата и продуктите“

Лектори: Яна и Пламен Баракови

Адрес: ул. Кишинев 5А, ап.6 (до кв.“Хладилника“);За повече информация: 962 36 10;http://www.goldenapple-bg.net

Златната ябълка е е производител и разпространител на органични и сертифицирани супер храни – хлорела, спирулина, АФА от Кламат, пробиотици и ензими.

Органична спирулина на „Златната ябълка“

spirulina1

Органична хлорела на „Златтната ябълка“

hlorela

Органична АФА+пробиотици

afa

Чудото на микроводораслите

Микроводораслите са първата и най-древна форма на живот на планетата Земя преди три и половина милиарда години.Те са шампиони по оцеляване. През първите 30 000 години от съществуването на човечеството, водораслите са били жизненоважен хранителен източник.Според науката днес има около 50 000 вида водорасли, от които 47 000 са макроводорасли и обитават моретата и океаните. Микроводораслите са около 3000 и виреят в сладководни басейни. Малка част от тях са ядливи и полезни за човека.

Най-ценните са синьозелените микроводорасли АФА от езерото Кламат, спирулината, зеленото микроводорасло Хлорела, Дуналиела Салина и други.

Водораслите представляват 80% от естествената храна на планетата и подсигуряват 90% от производството на кислород на земята.

Микроводораслите са превъзходен естествен източник на ценни хранителни ве-щества за тялото и ума. Те са най-съвършената и балансирана храна, събрала в себе си пряко слънчевата енергия. Микроводораслите съдържат около 60% пълноценни и лесноусвояеми белтъчини, всички незаменими аминокиселини, които са близки до състава на тези в човешкия организъм, което само по себе си е уникално. Съдържат и жизненоважни за нас пигменти хлорофил, фикоцианин, много минерали и витамини в лесноусвояема органична форма, множество активни живи ензими, ненаситени мастни киселини. Имат високо съдържание на бетакаротин и множество антиоксиданти.

Съставът на храната, която приемаме, е от жизнено важно значение, тъй като той определя колко енергия е необходима на организма, за да разгради и преработи приетата храна. Продължителната термичната обработка на храната поставя ензимния и енергиен резерв на организма пред голямо изпитание.

Друго предимство на микроводораслите е, че за разлика от повечето храни, които растат в замърсения горен почвен слой, те растат в чиста вода, както и това, че ние ги приемаме в див суров, органичен вид, без да се подлагат на термичната обработка на готвенето.

Трите основни микроводорасли, които Златната ябълка предлага като храна са АФА, Спирулина и Хлорела. Хлорела въздейства мощно на храносмилателната система, а синьозелените АФА и Спирулина са по-мощни като въздействие за физическото тяло, за нервната система и за ума като цяло.

Двайсетте основни причини да предпочетете микроводораслите на „Златната ябълка” пред останалите хранителни добавки, билки и лекарства

1. Единствените, които съчетават полезните свойства и на трите биологични царства – растения, животни и гъби.

2. Съдържат всички незаменими и множество заменими aминокиселини в най-лесно усвояема форма спрямо всички останали храни, дори и майчиното мляко.

3. Нямат никакъв страничен ефект или противопоказания; няма опасност от предозиране

4. Дават сила на организма сам да се справи с проблемите си

Най-богати и с най-висока усвояемост спрямо всички биологични видове на:

5. Ненаситени мастни киселини ОМЕГА 3 и ОМЕГА 6

6. Всички жизнено важни витамини и минерали в идеална пропорция

7. Калций

8. Магнезий

9. Хлорофил (пречиства кръвта и предпазва от рак)

10. Бетакаротини

11. ДНК и РНК (храните богати на ДНК и РНК се смятат за изключителни храни за здравето и мозъка, с мощен подмладяващ ефект)

12. Коензим Q10 .

13. Фенилетиламин (естествен антидепресант, засилва концентрацията и умствената дейност)

14. 60 – 70% белтъчини с над 95% усвояемост Единствените, които съдържат:

15. Фикоцианин (мощен противовъзпалителен ефект – инхибира ензима COX-2; стимулира отделянето на стволови клетки, които регенерират мъртви тъкани, стимулира естествени интерферони)

15. Естествен антибиотик (при хлорела се нарича „Хлорелан” – със свойствата на антибиотик, но без странични ефекти).

16. Растежен фактор при хлорела – бързо заздравяване на вътрешни и външни рани, стимулира стволови клетки, антираков ефект и др.

17. Два полизахарида, които също стимулират отделянето на стволови клетки.

Микроводораслите са:

18. Най-мощният имунорегулатор (стимулират отделянето на Т-клетките, естествените клетки убийци, макрофагите и естествен интерферон – това са отговорниците в тялото ни за унищожаване на заразените с вируси и рак клетки)

19. Единственият познат природен продукт, който стимулира отделянето на стволови клетки от костния мозък и миграцията им към увредените тъкани и органи. По този начин микроводораслите са незаменим спътник при лечението на множество тежки заболявания като МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА, АЛЦХАЙМЕР, ПАРКИНСОН, ДИАБЕТ, СЛЕД ИНСУЛТ И ИНФАРКТ, и др.

20. Микроводораслите са идеална храна за:

1. Бебета (помагат против колики; подпомагат цялостното развитие на мозъка; водорасловите бебета се развиват по-бързо и цялостно както физически така и психически – прохождат и проговарят по-рано; силна имунна система

2. Бременни и майки – по-добро развитие на плода, по-леко раждане, по-пълноценна кърма, по-здрава и енергична майка

3. Спортисти – подобряват спортните резултати, за по-добра издържливост, незаменими за възстановяване след тренировки и при травми

4. Ученици и студенти – по-добра концентрация, памет и внимание

1 коментар

  1. Можели да ми препоръчате някое от вашите продукти за множествена склероза.И ако може да ми кажете как да се взема.И накрая каква е цената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *