Блог на група експериментатори
Търсене

Отново на Bio Fach

Отново сме на Био Изложение. Отново в Германия. Отново Био Фах (или Био Факс, както му казват някои). Кои бяха запомнящите са мигове ?
На първо време част от колектива се „подтисна“ от металическия немски глас във влака, който съобщаваше на коя спирка сме. Наистина звучеше като все едно ще се отправяме под строй към неизвестно място. Но … все пак не беше толкова зле.

После напомнихме на себе си, че приличаме на Бай Ганьо в съвременен вариант. Не носихме мускалчета, но за това пък извадихме соеви филенца, био краставица и други био храни насред метрото. Вегетарианец гладен не седи! Огладнее ли ..край. И както каза колегата био вносител: „можеше да е по-зле ако бяхме постлали и вестник“.

После си зададох въпроса защо мъжете тръгват с повече багаж от жените. Нали жените били по-суетни ? Явно има объркване в статистиката!

Най-интересно беше в интернационалната зала, където открихме щанд „България“. Там поседяхме при Алтея Органикс (любимата ни марка сред био марките). Разгледахме новата линия на успешната българска фирма, която е с рециклирани опаковки и отново сертифицирана от USDA. Исках да уверя себе си, че отново са избрали най-доброто за съдържание на новите и по-леки кремове. И не останах разочарована както винаги.

Нова линия на Алтея Органикс. Никакъв комромис в съдържанието! Само качествени масла и без консерванти! Леки конситенции.Очакваме я с нетърпение на щандовете на Зоя.БГ.

Алтея на изложение в Германия BIOFACH - нови кремове с лека консистенции. Без алкохол, вода и консерванти!

Новата линия на Алтея - USDA сертификат. Рециклирани опаковки.

След Алтея си поговорихме с най-забавните хора – англичаните.След това се прегръщахме с латиноамериканците и им подарявахме рециклирани портфейли само защото са весели, както и анимирана карта на София. Те ни подариха не толкова весела бутилка алкохол от странен плод, но няма значение. При тях заснехме истински лукума, какао и любимият подсладител с нисък GI – якон.

Свеж корен якон. Страхотен подсладител с нисък GI.
Плод Лукума - използва се като подсладител

Сурово Какао. Преди зърната да бъдат извадени, изпечени и добият формата на Милка

Вместо откъснати цветя по масите има пшенична трева в саксии.

Тревичка

Страхотна забава. Обичаме изложения с щастливи хора. Върнахме се уморени, но доволни.

Уморен, но доволен био вносител. Заспал малко след като е разбрал как немците екстрактват билки в нови био сокове.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *