Блог на група експериментатори
Търсене

Дегустация на Bug Coffeе

Дегустация на Bug Coffee в Смесен магазин Зоя.БГ

Място: ул. Неофит Рилски 63А 

Дата: 23,24,25.01.2016

Бъг Кофи е пекарна за кафе основана от двама млади мъже, които са ВЛЮБЕНИ в две неща в живота: КАФЕТО и БЪЛГАРИЯ.
С местонахождение в град София, пекарна на Бъг Кофи, започна да произвежда и продава своето прясно изпечено кафе през 2015г.
Заради познанствата ни с едни от най-добрите кафе-пекари в света, ние имаме удоволствието да представим, едно невероятно ниво на опит и прецизност. Пекарна Бъг Кофи е решена да ги използва, за да инвестира в България и да обучи български специалисти в изкуството на изпичането на висококачествено бутиково кафе.

Нашият отличителен бленд е „The Lady“. Това кафе има плътно тяло и притежава наситен вкус на карамел/тофи. Вкусовото възприятие е изчистено и балансирано.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кафето Lady e сорт арабика, тип Ува. То е смес от 2 кафета с този тип – едното отгледано в Бразилия, а другото – в Никарагуа. Реколтата и от двете се събира е периода май-юли. След като бъдат смесени, те се обработват чрез полу-сух процес. Кафето е тъмно изпечено и е смляно за еспресо машина. То носи характерна плътност и невероятен вкус. Обработва се отделно на микро-партиди и ръчно се смесва след, като се охлади. Това позволява и на двете кафета в бленда да запазят своя отчетлив вкус.

 

bug-coffee-poster-FACEBOOK

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *