Блог на група експериментатори
Търсене

Онлайн курс по ароматерапия с Валентина Славова

Еко Маг набира нова група за онлайн курс по ароматерапия. Курсът стартира на 13.02.2016 г. и приключва на 23.4.2016 г. Подходящ е за всички привърженици на ароматерапията и натуралните аромати, без да има изискване за специално медицинско образование.
След приключване на курса курсистите ще разполагат с познания по ароматерапия, които могат да прилагат за себе си, семейството и приятели.

Онлайн курсът има предимството, че ви позволява да се включите от всяка точка в България или извън страната. Ще бъде провеждан онлайн през платформа за уебинари. Ако в деня, когато е планирана дадена лекция, не можете да присъствате, след провеждането й, получавате по e-mail запис на лекцията и въпросите, които се обсъждат накрая.
След приключване на курса, участниците полагат писмен тест и получават сертификат за успешно преминат курс.
Краен срок за записване – 10.02.2016 г.
Записването става лично на телефон – 0876 05 55 08 – Валентина Славова
Такса на курса – 250 лв.

Повече подробности за курса можете да намерите в линка по-долу.

https://www.facebook.com/events/907834852619634/

aroma-sreshta-01

Валентина Славова се занимава професионално с ароматерапия. Завършва индивидуално обучение по холистична и естетична ароматерапия в класа на Любов Петрова – последовател и възпитаник на Института по ароматерапия Тисеранд. А след това продължава своето обучение в Институт по ароматерапия в САЩ.
През май 2015 г. получава Международна награда за изключителна отдаденост и принос в популяризирането на ароматерапията в България по време на 4-та Международна конференция по ароматерапия, провела се в Детмолд, Германия.
До момента водещата е провела обучения на 4 офлайн групи и 3 онлайн групи.
Валя споделя, че за нея ароматерапията не е само лечение, това е своеобразен начин на живот. „Знанието (независимо от какво естество) е безценно, а усещането, когато можеш да го споделиш с търсещите и искащите е несравнимо.“

aroma-sreshta-02

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *