Блог на група експериментатори
Търсене

Когато вкусното и здравословното вървят ръка за ръка

Когато вкусното и здравословното вървят ръка за ръка

Вкусно, бързо и полезно. С тези три думи можем накратко да опишем произведенията на Migibi – българска компания, целяща да превърне ежедневното похапване в забързаните дни, прекарани в училище, на работа, вкъщи или на път, в достъпно, здравословно и угаждащо сетивата изживяване.

В този ред на мисли не случайно е и името на компанията. В превод от амхарски език (говори се в Етиопия), Magibi означава „храна“ – дума, която олицетворява широкия мироглед на бранда, свързан с предлагането на достъпна и полезна храна, без компромиси в качеството, винаги отворен за нови идеи, с които да превърне традиционните ежедневни лакомства в здравословна, вкусна и питателна храна за организма.

Migibi подбира био сертифицирани съставки с доказан произход, без глутен и животински продукти за производството на своите хрупкави изделия. Сред асортимента им са различни видови мини овесени курабийки и солени крекери с подправки и семена, които са добър източник на протеини и фибри. Пакетирани в удобни опаковки за бързо и лесно похапване през деня, което да е винаги под ръка, за споделяне с приятели или по време на разходка. А за хрупкава и енергийна закуска, Migibi предлага два вида гранола – с лешници и шоколад и със сушени плодове и семена. Основата на двете зърнени закуски е безглутенови овесени ядки, оризов сироп и кокосова захар за подслаждане, към които се добавят съответно ядки, тахан и парченца черен шоколад или сушени плодове, семена и подправки. Гранолата се комбинира чудесно с растителна напитка, вода или плодов сок.

Хрупкавите творения на Migibi бързо разсейват всяко съмнение, че вкусното не може да е пълноценно и здравословно, което ни кара да очакваме с любопитство с какво още ще попълнят продуктовата си гама.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *