Блог на група експериментатори
Търсене

Хайде на еко п(б)азар, но По-така

Този уикенд в една къща или къщата на Лумаги ще има еко п/базар или „разпродажба“, но по- така…:)

Ще се разпродават няколко неща. На първо място – дрехи. Какви дрехи? Ами например моя приятелка си купила в „по-особено“ състояние нещо от Манго да речем, но като се прибрала вкъщи видяла, че  й е малко тесничко. А пък на друга се разширила полата? Последното се случва по-рядко, но все пак. Понякога  пазарувам в интернет и ризата пристигнала от Англия се оказа с един номер по-голям. За това я пращам на разпродажба в къщата на Лумаги (ул.Бенковски 33) . Дано да хареса на някой, защото иначе не знам какво да я правя. Дрехите са запазени и сладки. Освен тях през трите дни на еко базара ще има и обеци от рециклирани материали и всякакви весели, рециклирани работи. Ако разгледате снимките  ще се ориентирате (горе-долу) какви са. Колекцията се казва „Обеца на ухото“.

Друго интересно в къщата на Лумаги.

Ще можете да закупите нашумелия Opa Hey на KOTTARASHKY – 5 месеца в европейската класация за world music !

Ще се продава био козметика на Зоя.БГ. Къде без нас?:) И ще се лее бяло вино.Чудя се дали няма да се лее и чай, но за това ще трябва да се попитат организаторите:)

Всички с фейсбуци могат да видят събитието тук, а пък иначе адреса е: ул. Бенковски 33. За тези, които нямат Фейсмук:

Разпродажбата започва на 9 юли (този петък в 15 часа) и свършва на 11 юли в 21 часа. Адрес: ул Бенковски 33 (пряка на Дондуков)

Ще се видим там.Ако не се видим там, ще се видим на снимки пак във Фейс-а или в Кукуряка:)

Рокля KIKIRIKI и чанта от изкусвена кожа. Монро не се продава..за сега. Хвърлила съм око на жълтото ботушче. Дали се продава?

Рокля ZARA. Мухите не се продават също.
Сива риза за 20 лв и пола 70 лв. Нямат етикети обаче.

Обеци на Лумаги
Уаа..

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *