Блог на група експериментатори
Търсене

Ученик на Рави Шанкар идва в София

В Зоя.БГ сме фенове на Шри Шри-то (Рави Шанкар) още от миналата година, когато дойде на посещение в България, в НДК. Мои приятели подминаха рекламата за предстоящото идване в България малко скептично и с изказването: „Ьм, сектант“. Но Равито не е сектант. Честно казано, не знам от трите думи „шри, рави и шанкар“ кое е име и кое титла, а и няма значение за мен. По-важното, че той е един обикновен човек, който е създал система за справяне със стреса в днешните условия  и на основата на йога. До сега не съм чула на някой да му е станало зле от йога.

Да помедитираш, дишаш и правиш определени упражнения за разтягане не е сектантско, а дажа напротив. Чувстваш се все по-добре и по-добре.  Зала 1 на НДК беше пълна. Имаше хора от цяла България и преживянето ми хареса. След като мина посещението на Рави Шанкар се запознахме по случайност  с основателите на фондацията на „Изкуството да живееш“  в България, а  една част от нас посещават редовно курсовете им и упражненията след тях. Резултатът e от прекрасен, по-прекрасен! Повече енергия, повече увереност в себе си, повече концентрация. Всеки мои приятел, който е посетил курса създаден от тези чудни хора е много щастлив и разказва емоционално за преживяното. За това и аз го препоръчвам, особено след като видях какви са резултатите в дългогодишния ми партньор (по месторабота).

Росен от Зоя.БГ след курс на "Изкуството да живееш". Весел и щастлив:) Справя се по-лесно със стресови ситуации. Можете да го поразпитате за подробности на rokoso@abv.bg

На 9-11 Август в София идва и Свами Джотирмая. Той е един от приближените ученици на Шри Шри Рави Шанкар и нерядко негов пряк заместник. Дълбоката ширина, доброта и жизненорадосност, които се излъчват от него, говорят и учат без думи.

Приходите от събитието ще бъдат използвани за проекта „Училище без агресия“.

В Зоя.БГ пускаме в продажба билети за Свами Джотирмая!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *