Блог на група експериментатори
Търсене

Алтея Органикс и изложението All Things Organic

Българската фирма Алтея Органикс бе представена на изложението „All Things Organic“  в Чикаго провело се между 16 и 18 юни.

„Вдъхновена от българската тайна за красота, новата аромотерапевтична линия на Алтея Органикс съчетава 400-годишна традиция и най-новите изследвания в  модерната козметика. Базирани на органичната българска роза и лавандулово масло продуктите на Алтея съдържат  специално създадена  формула от чисти растителни масла, даващи възможност за постепенно изглаждане и добър външен вид на кожата.

Био продуктите на Алтея:Розова вода, Лавандулова вода, Балсам за устни с роза, Балсам за устни с лавандула, Серум за лице и очи, Крем за тяло- роза и лавандула; Терапия за коса- роза и лавандула; Ръце и ходила- роза и лавандула.

ex-alteya

organic_bodybutter_rose

ex-lateya2

6 Comments

  1. Zdraveite! Ima li vuv Varna magazin s produktite na Alteya, koito mogada pogledna i pomiri6a na mqsto :) Blagodarq i izvinete latinicata

  2. Здравейте, Алтея Органикс не се разпространяват по аптеки за сега. Можете да ги поръчате онлайн http://www.zoya.bg или на Аксаков 22, както и в Био Маг- площад Журлналист 1,ул.Дойран 10, Янко Сакъзов 50

  3. здравейте,
    къде мога да видя вашия асортимент,цени и къде мога да си поръчам?

  4. Kak i kade mogha da razgledam i zakypq prodyktite na ALTEA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *