Блог на група експериментатори
Търсене

5REE и стремежът им към по-достъпни питателни храни

5REE се появява като естествено продължение на стремежа на създателите винаги да се вслушват в клиентите си и да търсят начин да отговорят на техните потребности.

Oсновната им движеща цел е да улеснят вашия забързан начин на живот с пестящи време ястия, които са богати на растителни протеини, не съдържат глутен и “Е-та”, достъпни са за разлика от по-голямата част безглутенови продукти, подходящи са за разнообразни хранителни режими, а от тях можете да приготвите и бебешки пюрета.

Така 5REE създават продукт под формата на грис, който по вид наподобява космическа храна, а по вкус все едно е приготвен в 5-звезден ресторант. А самото готвене става за 1 минута! Внимателно подбраните култури се смилат в изцяло безглутенова мелница до постигане на оптималната големина от няколко микрона, която позволява сваряване само за 1 минута. По този начин от 60 г грис можете да си приготвите засищаща 300-грамова порция храна. За да си забъркате вкусно безглутеново ястие, е необходимо да кипнете 250 мл вода и да сварите гриса за 1 минута, като бъркате постоянно. Щом се сгъсти, добавете подправки по ваш вкус, разбъркайте и оставете да изстине.

Благодарение на специално разработената производствената технология, 5REE грисът запазва всички полезни вещества, фибри, витамини и минерали. Можете да изберете между грис от: бял ориз, червена леща (високо съдържание на желязо), зелен грах (източник на фибри, витамин А и витамин К) и нахут.

В света на готвенето нищо не се равнява на усещането да създадете вкусно ястие, което е и приготвено бързо. В това безкрайно търсене на кулинарно вълнение, продуктите от грис се явяват като най-добрите съюзници за всеки кулинарен ентусиаст. Техните свойства не само гарантират бързо готвене, но и отварят врати към безброй кулинарни възможности, като оставят на вас, единствено и само, да изразите вашето творчество.

Така че, ако сте в търсене на бързи, вкусни и творчески ястия, не се колебайте да включите продуктите от грис във вашата кухня. Открийте безброй възможности за готвене и се насладете на всеки вкусен момент, който те предоставят.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *