Блог на група експериментатори
Търсене

Шоколади без захар от Casa Kakau

Есента някак предразполага да се потопим в уюта на дома под одеялото с чаша топла напитка, книжка и блокчета шоколад. За цветния сезон Casa Kakau представят нови занаятчийски шоколади без добавена захар, за подслаждането на които използват еритритол. Ще откриете три кадифени вкуса: чист шоколад за истинските любители, с ягоди и бадеми и с пекан и лешници.

Занаятчийски шоколад без добавена захар

Подсладен с био еритритол, с бланширани, фино смлени лешници, веган. Без животински продукти, без глутен, без палмово масло. Този шоколад е идеален за хора, които избягват консумацията на захар, активно спортуващи или спазващи кето хранителен режим, но същевременно търсещи насладата в живота.

Съставки: какаови зърна, какаово масло, био еритритол, лешници
Съдържание на какао: 64%

Занаятчийски шоколад без добавена захар Ягода и кокос

Отново подсладен с био еритритол и с добавени фино смлени бланширани лешници за още по-сладко и по-приятно изживяване. Това изкушение е идеална хармония между леко нагарчащия тъмен шоколад, сладките нотки от натуралния подсладител и приятно киселия вкус на сочните ягоди, с финална нотка на кокос. Отново с чист състав, без животински продукти, без глутен и без палмово масло.

Съставки: какаови зърна, какаово масло, био еритритол, лешници, ягода (3%), кокос (2%)
Съдържание на какао: 64%

Занаятчийски шоколад без добавена захар Пекан и лешник

Черен шоколад, от смлени какаови зърна, подсладен с био еритритол и фино смлени бланширани лешници. Посипаният коктейл от лешници и първокласен пекан въвежда в ново вкусово изживяване с всяка хапка. Хрупкавите ядки разгръщат дървесните нотки, които са идеално допълнени от плътния характер на занаятчийския шоколад. С чист състав, без животински продукти, без глутен, без палмово масло и дълъг финал с автентичен послевкус.

Съставки: какаови зърна, какаово масло, био еритритол, лешници (18%), пекан (8%)
Съдържание на какао: 64%


Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *